Sirena za auto dvoglasna Hrom 12-24V – Amio 03617

Cena: 2200 RSD

SKU: e978b83735c3 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Sirena za auto dvoglasna Hrom 12-24V – Amio 03617

Visokokvalitetna, dupla, profesionalna, hromirana, pneumatska sirena pogodna za 12V i 24V instalacije. Proizvod treba priključiti na kompresor.

Savršeno za upotrebu u putničkim automobilima, dostavnim vozilima, čamcima i ostalim vozilima sa napajanjem od 12V i 24V kada originalna sirena često nije dovoljno glasna, ili ponekad je zvuk koji generišu neprikladan izgledu automobila, u drugim situacijama stare sirene jednostavno ne rade zadovoljavajuće. Takođe se dešava da u nekim vozilima zvučni signal nije bio prisutan u fabrici.

Specifikacija:

napon napajanja: 12V/24V
broj tonova: 2
jačina zvuka do 118 DB

Prednosti:

Dug radni vek i izdržljivost: zahvaljujući pažljivoj izradi i upotrebi visokokvalitetnih čvrstih materijala, ova sirena je otporna na vremenske uslove, udarce, vibracije itd. Glasan zvuk tokom celog radnog ciklusa uređaja zahvaljujući upotrebi čvrste membrane. Jedinstveni zvučni efekat zahvaljujući priključku na kompresor koji dovodi odgovarajući kompresovani vazduh, kao i posebno dizajniranom kućištu, zvuk koji generiše sirena je veoma glasan i jasno se čuje čak i sa velikoj udaljenosti. Značajno povećava bezbednost, daje vozilu glasan i rezonantan zvuk, mnogo bolje čujan na putu. Sirena je univerzalna, može se ugraditi u bilo koje vozilo opremljeno električnim sistemom od 12V i 24V. Savršen je i za vozila koja nemaju fabrički sirenu. Atraktivan izgled: pažljiva izrada i hromirano kućište znače da se ova sirena može montirati i na vidljivije mesto kao dodatni ukras vozila.
Jednostavna montaža: samo pričvrstite sirenu na izabrano mesto, povežite vazdušni kanal i napajanje.

Set Sadrži:

hromirane duplu sirenu
zavrtnji, navrtke i montažne podloške
Sve upakovano u originalnu ambalažu.

Navedena cena je za 1 komad

Zemlja uvoza: Poljska

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu sirena za auto.

Proizvođač

Amio

Težina 1 kg