Skip to main contents

Gumeni profili – kederi i gumene ploče

  • Najširi asortiman gumenih kedera, gumenih profila i gumenih ploča u rolni u Srbiji.
  • Gumeni profili – kederi, gumene ploče u rolni, creva za vodu, vazduh i benzin.
  • Najpovoljnije cene!

Web Shop:

Gumeni profili, Kederi Gumeni profili, sunđerasti
Gumene ploče u rolni Gumeni profili za čamce
Creva vode i vazduha Creva goriva i creva ulja

Gumeni profili i kederi za automobile, autobuse, traktorske kabine, gradjevinske mašine, čamce, samolepljivi industrijski profili, profili za hladionička vrata, profili za kućna vrata i prozore, gumeni i sundjerasti gajtani, profili od mikroporozne gume i još mnogo toga možete pronaći u našem katalogu.

KOMPLETAN KATALOG GUMENIH PROFILA

Preuzmite katalog sa kompletnom ponudom gumenih profila i kedera


GUMENI PROFILI ZA ČAMCE

Gumeni profili za čamce su podgrupa u koju spadaju gumeni profili koji imaju upotrebu na raznim plovilima. U ponudi imamo nekoliko vrsta gumenih profila koji služe za obod čamca (odbojnike koji se takodje nazivaju bokobrani ili bokoštitnici), fiksiranje stakla na kabinama kao i razne zaptivače koji imaju široku primenu upravo na čamcima i brodovima.

Iz naše velike ponude izdvajamo neke od najčešće upotrebljavanih profila u brodogradnji i nautici, kako u izgradnji novih, tako i u obnovi starih i dotrajalih plovila, bilo da se radi o običnim rečnim čamcima ili o jahtama.

Preuzmite katalog gumenih profila za čamce


GUMENI PROFILI ZA AUTOMOBILE

Kederi za automobile predstavlja gumeni profil najčešće armiran čeličnom žicom i služi za zaptivanje vrata na autu. Postoji preko 150 vrsta gumenih profila u zavisnosti od tipa i modela automobila.

Najzastupljeniji (univerzalni) keder vrata predstavlja armirani «U» profil izliven zajedno sa gumenim balonom. Postoje gumeni profili (kederi) sa više balona (komora) i naravno gumeni profili se prave u raznim dimenzijama.

U ovu podgrupu spadaju svi gumeni profili koji se nalaze na automobilu kao što su: guma vetrobrana, zadnjeg stakla, keder gepeka (peta vrata), vođica stakla, brisač stakla i drugo.

Preuzmite katalog gumenih profila za automobile


GUMENI PROFILI ZA KAMIONE

Keder za kamion obuhvata široku lepezu gumenih profila koji se koriste za sve vrste teretnih vozila. Mnogobrojni gumeni profili služe za zaptivanje vrata, blatobrana, prikolice, haube motora, fiksiranje stakla, vrata hladnjača i mnogih drugih pozicija. Svi gumeni profili i modelih gumenih profila se razlikuju u zavisnosti od proizvodjača i tipa vozila.

U ovu podgrupu spadaju i razni gumeni profili koji se koriste i u industriji za dihtovanje i zaptivanje raznih pozicija. Obično su to gumeni profili i sundjerasti profili raznih dimenzija i oblika (okrugli, četvrtasti, šuplji, trakasti i drugi modeli profila).

Preuzmite katalog gumenih profila za kamione


GUMENI PROFILI ZA AUTOBUSE

Kederi (gumeni profili) za autobus predstavljaju razne vrste gumenih profila koji služe za zaptivanje vrata, stakla, boks autobusa i slične pozicije.Snabdevamo naše proizvođače autobusa gumenim profilima kao i mnoge remontne kuće koje se bave popravkom ove kategorije vozila.

Sve vrste i oblike ove grupe kedera teško je opisati u nekoliko reči, pa stoga predlažemo da otvorite naš katalog proizvoda i tamo prepoznate potreban gumeni profil. Sigurno Vam možemo pomoći u mnoštvu slučajeva.

Preuzmite katalog gumenih profila za autobuse