Skip to main contents

Gumatic – Novi Sad

Gumatic kompanija predstavlja jednu modernu, izuzetno opremljenu i po svim parametrima uspešnu i stabilnu trgovinsku kuću. Jedistvena je na teritoriji Srbije po asortimanu robe iz dela auto opreme i auto kozmetike kao i po ponudi gumenih profila i kedera koji su u ranijem periodu bili osnovna delatnost. Od samog osnivanja pa do danas kroz razne oblike delovanja postoji 33 godine. Sedište firme se nalazi u Novom Sadu.

Delatnost

Trgovina kao osnovna delatnost se razvijala u dva pravca. Jedan pravac obuhvata prodaju auto opreme i auto kozmetike gde posedujemo asortiman robe po kome smo jedinstveni u Republici Srbiji. U ponudi imamo sada već preko 18.000 artikala iz raznih grupa proizvoda od kojih možemo izdvojiti krovne nosače i kofere, ratkapne, gumene i tepih auto patosnice, kompletnu auto opremu i auto kozmetiku. Direktni smo uvoznici kao i ovlašćeni zvanični zastupnici i distributeri mnogih evropskih poznatih brendova: Lampa, Cruz, Kamei, Hapro, Hakr, Zubri, SKS, Versaco, Górecki, Leoplast, Dr.Marcus, Prevent, 4Cars, Automax, Cam, Nordrive, itd.

Drugi pravac razvoja pokriva trgovinu gumenim profilma, gumenim pločama u rolni, crevima auto hladnjaka i vazduha i raznom gumeno tehničkom robom gde već duže vreme zauzimamo sam vrh u raznolikosti ponude kako u Srbiji tako i u širem okruženju.

Struktura

Veleprodaja sa sedištem u Novom Sadu (ugao Šajkaške i Graničarske ulice) ima moderno opremljen Showroom od 400m2 i obuhvata prodaju kompletnog asortimana robe preko svoje komercijalne službe. Njen rad pokriva osam komercijalista od kojih su dvojica terenski radnici čime kvalitetno, profesionalno i efikasno opslužujemo sve naše kupce.

Maloprodaja je organizovana i podeljena na tri odvojene poslovne jedinice čiji rad pokriva 15 trgovaca.

  • izdvojeno prodajno mesto na auto pijaci – Bubanj Potok (subota)
  • izdvojeno prodajno mesto na auto pijaci – Najlon N.Sad (nedelja)

Online kupovina preko sajta (kataloška prodaja proizvoda prezentovanih na našem sajtu izrađenom po najnovijim standardima sa isporukom poručene robe putem brze pošte na željenu adresu već sledećeg dana)

Plan razvoja

1. Investicije

  • Izgradnja magacinskog prostora od 3000m2
  • Rekonstrukcija maloprodajnih objekata sa promenom dela enterijera u cilju poboljšanja uslova rada i same ponude i prodaje robe (rekonstrukcija i proširenje.)
  • Otvaranje novog maloprodajnog prostora na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu i Beogradu
  • Proširenje i obnova voznog parka
  • Otvaranje vulkanizerskog servisa

2. Prodaja

  • Proširenje asortimana robe (povećanje uvoza robe i sklapanje novih ugovora sa ino-partnerima)
  • Povecanje broja zaposlenih zbog proširenja obima posla