Parking senzori zadnji crni, 4 senzora fi 22mm – Amio 02989

Cena: 3500 RSD

SKU: 27c9951266bc Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Parking senzori zadnji crni, 4 senzora fi 22mm – Amio 02989

Set parking senzora za namenjen je za Amio kamere i LCD ekrane. Takođe ga je moguće povezati na radio opremljen PAL/NTSC sistemom.

Parking asistent je uređaj koji vam pomaže da parkirate i okrenete automobil unazad. Univerzalni i dokazani uređaj za ljude koji cene bezbednost na putu. Uređaj je jednostavan i funkcionalan, automatski se pokreće. Zahvaljujući ultrazvučnoj sondi, nikada više nećete udariti ni u jedan predmet svojim automobilom. Prilikom vožnje unazad ili parkiranja, uređaj ispravno prepoznaje prepreke na putu i ​​upozorava vozača zvukom (primerenim udaljenosti od prepreke), kao i informacijama prikazanim na ekranu.

Specifikacije uređaja
12V DC napajanje
Potrošnja energije <4W Radna frekvencija: 40KHz Radna temperatura uređaja -30°C do +55°C Otkrivanje prepreka 2,5 - 0,3 m Greška merenja +/- 5cm Dužina senzorskih kablova 2,2 m Dužina kabla od displeja 5m Set sadrži: TFT kontrolna jedinica sa priključkom na displej i kameru. senzore, ožičenje, montažnu bušilicu, uputstvo za korišćenje. Komplet uključuje senzore senzora koji se mogu postaviti u bilo kojoj konfiguraciji na prednjem ili zadnjem delu automobila, zahvaljujući čemu povećavamo bezbednost u našem vozilu. Senzori se automatski aktiviraju kada se ubaci stepen prenosa unazad za zadnje senzore ili pritiskom na pedalu kočnice za prednje senzore. Upravljačka jedinica je fabrički kalibrisana. Detekcija prepreke se signalizira daljinom, grafičkim prikazom i dodatno zvukom preko ugrađenog zvučnika. Komplet je opremljen senzorima visoke klase. Senzori su potpuno vodootporni. Takođe su otporni na vremenske uslove kao što su sneg, kiša ili magla. Univerzalni proizvod, odgovara većini automobila, imamo i produžetke za dostavna vozila ako se pokaže da su žice iz kompleta prekratke.

Navedena cena je za 1 set

Zemlja uvoza: Poljska

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu alarma, modula i parking senzora za auto.

Proizvođač

Amio

Težina 1 kg