Zaštitni obruč za alu felne Narandžasti – Rimblades

Cena: 4850 RSD

SKU: d0dc795fd778 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Zaštitni obruč za alu felne Narandžasti – Rimblades

Rimblades zaštitni obruči za alu felene su dizajnirani za entuzijaste, vozače koji traže vrhunsku zaštitu alu felni, ali koji takođe žele održati sportski izgled svog vozila.

Rimblades serije Ultra su zaštita za ivice alu felni, proizvedeni od izuzetno laganog ali izdržljivog TPV materijala. Dizajnirani su tako da zaštite alu felne od udara ivičnjaka pri parkiranju ili od drugih sličnih udara pri manjim brzinama. Rimblades serije Ultra sakriva već postojećih oštećenja na vašim alu felnama.

Zaštitni obruči za alu felne su samoljepljivi dvostano lepljivom 3M trakom.
Zaštitni obruč je univerzalan i odgovarajući za sve aluminijumske felne prečnika od 13″ do 22″.

Rimblades serije Ultra se isporučuju u setu od:

  • 4 x zaštitni obruč za alu felne, dužine 1,9 metara
  • 4 x maramica za čišćenje 3M
  • 4 x maramica sa prajmerom 3M.

Na gornjoj strani, Rimblades Ultra štitnici alu felne imaju fleksibilnu vodilicu, što omogućuje savršenu ugradnju. Zbog fleksibilnosti materijala, mogu se prilagoditi mnoštvu različitih oblika alu felni (iako zahtijevaju kontinuiranu površinu). Rimblades Ultra su fleksibilni i umotani su u čvrstu kutiju od 16x16x7cm.

Potrebno je potpuno očistiti ivicu alu felne od bilo kakvih nečistoća i ostataka drugih sredstava za čišćenje pomoću maramica koje su uključene u pakovanju.

Montaža zaštitnih obruča za alu felne – Rimblades

Korak 1.
Operite i osušite aluminijumske felne.

Korak 2.
Uklonite prljavštinu i masnoću sa alu felni koristeći 3M maramice iz seta sa oznakom VHB. Očistite i prednju i gornju stranu alu felne.

Korak 3.
Nanesite prajmer na rub alu felne koristeći 3M maramicu iz seta sa oznakom 06396 i ostavite da se osuši 5 minuta.

Korak 4.
Ugradite zaštitni obruč za alu felne skidajući zaštitnu foliju sa zadnje strane i ravnomernim pritiskanjem zalepite na alu felnu.

Korak 5.
Označite tačno gde se spajaju dva kraja i pažljivo isecite skalpelom ili sečicama. Preporučuje se da olovokom označite mesto sečenja.

Korak 6.
Kada namontirate sva četiri obruča krpom istrljajte sva četiri obruča kako bi uklonili višak vazduha i bili sigurni da ste dobro zalepili.

Korak 7.
Pomoću maramica za čišćenje 3M uklonite višak prajmera koji je ostao na alu felni.

Upozorenje!
Rimblades obruči se moraju zalepiti najkasnije u roku od 30 minuta a nakon nanošenja prajmera iz kesice sa oznakom 06396.
Vreme sušenja je od 24 do 72 sata. U prva 24 sata nije preporučeno pomerati auto. U periodu od 24 do 72 sata maksimalna preporučena brzina kretanja je 50km/h.

Navedena cena je za 1 set

Zemlja uvoza: Velika Britanija

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte našu ponudu alu felni i opreme za alu felne