Okviri za tablice – Inox (2 komada)

2.100,00 RSD

SKU: 24916 Kategorije: ,
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Okviri (ramovi) za tablice – Inox, za automobile, par

Inox okviri za tablice tip A su dimenzija 534 x 143 mm, predviđen za registarsku tablicu dimenzije 520 x 110 mm koje se po važećim propisima koriste za označavanje automobila, kamiona, autobusa i priključnih vozila u Srbiji i odgovara svim registarskim tablicama u Evropskoj Uniji.

Prednosti inox okvira:

  • Neograničeno trajanje,
  • 100% nerđajuči čelik (prohrom, inox),
  • 100% sjaj,
  • Brza i laka montaža
  • Registarska tablica je bezbedna od ispadanja

Pakovanje čini jedan par (2 komada) okvira sa pratećim vijcima i podloškama

Prohromski okviri za registarske tablice izrađeni su od veoma kvalitetnog prohroma koji je poliran do visokog sjaja poput ogledala u prirodnoj boji prohroma. Materijal je otporan na koroziju, kiseline, so, uv zračenje kao i ostale atmosferske uticaje.

Prirodna boja prohroma se izuzetno dobro uklapa sa eksterijerskim hromiranim delovima – ukrasima na vozilu. Svaki okvir poseduje univerzalne otvore kroz koje se pomoću prhromskih vijaka pozicionira na vozilo. Otvori su pozicionirani preko cele osnove okvira tako da se montaža okvira vrši pomoću vijaka brzo i lako.

Pakovanje čini set od dva okvira od kojih je jedan specijalno perforiran i namenjen za pozicioniranje na prednjoj strani vozila. Specijalna profilacija pomaže da se prednji okvir lakše zaobli i prilagodi zakrivljenju branika na prednjoj strani vozila (ako na vozilu postoje aerodinamička zakrivljenja branika). Svaki set sadrži sve neophodno za montažu.

Na pozadini okvira su postavljene vodootporne i uv stabilne gumene trake koje sprečavaju direktan kontakt sa metalnim okvirom čime se sprečava moguće oštećenje boje automobila i neprijatno vibriranje rama tablice.

Pozicioniranje registarske tablice u prohromski ram – okvir vrši se pomoću četiri preklopna držača (zakačke) koji su izrađeni od prohroma. Pozicioniranje registarske tablice je diskretno i bezbedno.

Održavanje:
Inox okviri se povremeno mogu osvežiti polir pastama za Inox – prohrom lajsne.

Pogledajte našu kompletnu ponudu Okvira (ramova) za tablice