Kompresor za auto 10 bara sa LED svetlom bežični 12V 40W – Amio 03690

Cena: 4600 RSD

SKU: 87825e540121 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Kompresor za auto 10 bara sa LED svetlom bežični 12V 40W – Amio 03690

Univerzalni bežični auto kompresor je mali uređaj sa mnogo aplikacija. Omogućuje duvanje gume u bilo kom vozilu, kao i lopti, dušeka, drugih igračaka na naduvavanje ili opremu za rekreaciju. Ima ugrađenu baterijsku LED lampu, LCD ekran, set dodatne opreme i kapacitetnu bateriju od 2000mAh.

Kompresor ima motor visokih performansi koji mu omogućava da dostigne maksimalni pritisak do 10 Bara (150 psi) što omogoćuava brzo naduvavanje svih vrste guma i predmeta. Napredna tehnologija omogućava precizno podešavanje pritiska, eliminišući potrebu za procenom.

Mala veličina prenosivog kompresora omogućava da ga ponesete sa sobom na bilo koje putovanje. Digitalni displej prikazuje važne informacije kao što su izabrani režim rada, pritisak u gumama i status napunjenosti baterije. Pogodno upravljanje pomoću nekoliko dugmića. Prednosti kompresora su: Bežične performanse, Digital Displej, Univerzalni konektori, Kompaktan dizajn, Visok kvalitet izrade

Zahvaljujući ugrađenoj litijum-jonskoj bateriji, ova kompresor za auto može da postigne dovoljan pritisak da brzo naduvavanje automobilske gume, gume za bicikle ili sportske lopte, bez potrebe za povezivanjem na spoljni izvor napajanja. Jasan digitalni displej može precizno pratiti i podesiti pritisak u gumama. Ovo je odlično rešenje u izbegavanju preteranog pritiska i poboljšava bezbednost vožnje.

Uređaj takođe može da funkcioniše kao Powerbank prenosna baterija i da se koristi za punjenje pametnih telefona, tableta i mnogih drugih.

Komplet sadrži razne adaptere / priključke za naduvavanje automobilskih guma, guma za bicikle, košarkaške lopte, fudbalske lopte i drugih predmeta. Njegov kompaktan dizajn olakšava nošenje i čuvanje u automobilu ili torbi. Visok kvalitet izrade, izdržljiva konstrukcija i efikasna baterija osiguravaju pouzdanost i dugovečnost.

Tehničke karakteristike:

•Maksimalni pritisak: 150 PSI (10 bara)
•Snaga: 40 W
•Materijal: ABS kućište, metalni cilindar
• Efikasnost: 11 L / min.
• Dužina kabla: 18 cm
•Ugrađena baterija: DA 2000mAh
• Punjenje baterije: USB-C PORT
•Ugrađeni digitalni PSI/BAR manometar
•Konektor: auto ventil + dodatni adapteri
• Vreme neprekidnog rada mak: 20 min
•Broj klipova: 1

U setu se nalazi:

Bežični kompresor sa ugrađenom baterijom, LED svetlom i LCD ekranom
adapteri za naduvavanje
USB-C kabl za punjenje kompresora
Powerbank funkcija (prenosna baterija za punjenje mobilnog telefona)
Crevo za vazduh
Uputstvo

Navedena cena je za 1 komad

Zemlja uvoza: Poljska

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu opreme točka, dizalica, kompresora i alata.

Proizvođač

Amio

Težina 1 kg