Krovni nosaci Audi A1 Sportback, 5 vrata (2012-2018), celicne sipke – Nordrive

Cena: 11900 RSD

SKU: 71254 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Krovni nosaci Audi A1 Sportback, 5 vrata (2012-2018), celicne sipke – Nordrive

Krovni nosaci Audi A1 Sportback su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, dostupni u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila. Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Krovni nosaci Audi A1 Sportback, 5 vrata (2012-2018), celicne sipke

je set i sastoji se iz tri dela. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set

Jedan par čeličnih šipki od 108cm, Quadra S – N15019

Quadra
Čvrsta čelična šipka sa PVC zaštitom koje sprečava klizanje tereta i otporna je na ogrebotine. Donji kanali sa obeleženim položajima za hvatače omogucavaju lako montiranje krovnih sipki na krovne sape ili noge jednostavnim navlačenjem krovnih šipki na krovne šape ili noge. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki.


Jedan set krovnih šapa, Evos – N20001

Evos
Krovne šape su držači sipki, elegantnog su dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Sav alat potreban za montiranje se nalazi u setu, uključujući i bezbednosne brave sa 3 ključa. Krovne šape su neophodan deo za ugradnju dve Nordrive šipke na krov automobila. Krovne šape se ugrađuju zajedno s određenim krovnim kitom koji zavisi od modela vašeg automobila.


Krovni kit 121 – N21121

N21121
Specijalan komplet potreban za ugradnju na krov dve krovne šipke (Quadra ili Alumia) u kombinaciji sa krovnim šapa Evos. Napravljeni su od kvalitetnog čelika, presvučeni PVC plastikom kako ne bi došlo do oštećenja vašeg automobila. Krovni kit odgovara tačno za navedeni model automobila. Maksimalna nosivost je 75kg


Za sigurnu upotrebu molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta.
Takođe, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedeni pravila.

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte jos sličnih proizvoda u našoj ponudi

Proizvođač

Nordrive

Težina 7 kg
Marka Vozila

Audi

Model Vozila

A1