Kadica gepeka Mercedes GLA H247 (2020-) – Zubri 290990

Cena: 4900 RSD

SKU: bae9c1fc4a11 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Kadica gepeka Mercedes GLA H247 (2020-) – Zubri 290990

Sve gumene patosnice su originalne i potpuno nove, proizvedene u Češkoj!

Proizvođač Gumarny Zubri.

Kadice gepeka/patosnica gepeka je proizvedena od hipoalergenskog materijala koji trpi sirok spektar temperatura: od -20 do +40 stepeni. Kadice za gepek su proizvedene od polietilena visoke gustine koji je izuzetno fleksibilan. Gumene patosnice gepeka su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Kadice gepeka imaju ivice visoke od 4 do 6 cm (u zavisnosti od modela) koje stite unutrasnjost i kadice gepeka su takodje otporne na infiltraciju ulja, goriva i ostalih tecnosti. Kadice za gepek su izuzetno lake za odrzavanje standardnim sredstvima za ciscenje. Kadicama za gepek nisu potrebne nikakve dodatne modifikacije zato što savršeno odgovaraju tipu vašeg vozila za koji su precizno dizajnirane.

Kadica gepeka je modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savrseno odgovaraju zeljenom vozilu i kadica gepeka poseduje brazde koje onemogucavaju pomeranje i proklizavanje stvari kao i neklizajucu podlogu koja ih sprecava da se pomeraju po gepeku.

Navedena cena je za 1 komad

Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu kadica za gepek.

Proizvođač

Zubri

Težina 4 kg
Marka Vozila

Mercedes

Model Vozila

GLA

Povezani proizvodi