Kadica gepeka BMW X5 G05 (2018-) – TM405707

4.900,00 RSD

SKU: 68263 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Kadica gepeka BMW X5 G05 (2018-) – TM405707

Sve kadice gepeka su originalne, potpuno nove i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su precizno dizajnirane.

Prikazana slika je ilustrativnog karaktera. Kadica je dizajnirana tako da tačno odgovara navedenom modelu automobila

Kadica gepeka je modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju željenom vozilu. Poseduje brazde koje onemogućavaju pomeranje i proklizavanje stvari kao i neklizajuću podlogu koja ih sprečava da se pomeraju po gepeku. Kadice gepeka imaju ivice visoke od 4 do 6 cm (u zavisnosti od modela) dodatno osigurava čištoću unustrašnjosti vašeg vozila. Otporne su na infiltraciju vode, ulja, goriva i ostalih tečnosti. Izuzetno su lake za održavanje standardnim sredstvima za čišćenje. Kadicama za gepek nisu potrebne nikakve dodatne modifikacije./p>

Kadice za gepek su proizvedene od polietilena visoke gustine koji je izuzetno fleksibilan i koji trpi širok spektar temperatura: od -20 do +40 stepeni. Gumene patosnice gepeka su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 komad.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Pogledajte našu kompletnu ponudu kadica za gepek.

Proizvođač

Frogum

Težina 4 kg
Marka Vozila

BMW

Model Vozila

X5

Povezani proizvodi