Carape za sneg XL (15″ – 21″)

Cena: 2600 RSD

SKU: 68900 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Carape za sneg XL pružaju savršeno upravljanje u snežnim i ledenim uslovima na putu. Visoko izdržljivo platno sa tehnologijom trodimenzionalne tkanine omogućavaju maksimalno prijanjanje točkova u snežnim uslovima. Carape za sneg su prihvaćene kao savršen komplet za pomoć u zimskoj vožnji od strane svih proizvođača vozila. Koristi se kao zamena za lanac više od 20 godina u svim evropskim državama. Čarape za sneg se montiraju na pogonske točkove automobila.

VAZNO! Ograničenje brzine prilikom korišćenja carapa za sneg je 30 km/h! Namenjene su isključivo za vožnju po snegu i nikako drugačije

Čarape za sneg ne oštećuju čelične felne, aluminijumske felne, ratkapne ili elektronske sisteme kao što su ABS i ESP. Ne izazivaju buku ni vibracije tokom vožnje. Čarape za sneg M uspešno su prošle sve testove zimske vožnje bez ikakvih oštećenja.U paketu se nalaze: 1 par čarapa za sneg i par rukavica.

Pogledajte video demonstracije montiranja Carapa za sneg XL. Video je ilustraticnog karaktera

Pogledajte celu našu ponudu zimske opreme

Carape za sneg XL odgovaraju za tockove od 15″ do 21″.Tačnu veličinu čarapa za sneg koja bi odgovarala vašem vozilu mozete pronaci na osnovu navedene tabele.

Carape za sneg XL