Carape za sneg L (14″ – 21″)

Cena: 2600 RSD

SKU: 68890 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Carape za sneg L pružaju savršeno upravljanje u snežnim i ledenim uslovima na putu. Visoko izdržljivo platno sa tehnologijom trodimenzionalne tkanine omogućavaju maksimalno prijanjanje točkova u snežnim uslovima. Carape za sneg su prihvaćene kao savršen komplet za pomoć u zimskoj vožnji od strane svih proizvođača vozila. Koristi se kao zamena za lanac više od 20 godina u svim evropskim državama. Čarape za sneg se montiraju na pogonske točkove automobila.

VAZNO! Ograničenje brzine prilikom korišćenja carapa za sneg je 30 km/h! Namenjene su isključivo za vožnju po snegu i nikako drugačije

Čarape za sneg ne oštećuju čelične felne, aluminijumske felne, ratkapne ili elektronske sisteme kao što su ABS i ESP. Ne izazivaju buku ni vibracije tokom vožnje. Čarape za sneg M uspešno su prošle sve testove zimske vožnje bez ikakvih oštećenja.U paketu se nalaze: 1 par čarapa za sneg i par rukavica.

Pogledajte video demonstracije montiranja Carapa za sneg L. Video je ilustraticnog karaktera

Pogledajte celu našu ponudu zimske opreme

Carape za sneg L odgovaraju za tockove od 15″ do 22″.Tačnu veličinu čarapa za sneg koja bi odgovarala vašem vozilu mozete pronaci na osnovu navedene tabele.

Carape za sneg L