Sundjer mikorofiber za unutrašnjost 15x10x3cm – Amio 03844

Cena: 350 RSD

SKU: 2b809dc27920 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Sundjer mikorofiber za unutrašnjost 15x10x3cm – Amio 03844

Sunđer od mikrovlakana za čišćenje unutrašnjosti automobila je neprocenjiv alat za sve koji žele da unutrašnjost svog vozila održe besprekorno čistim i svežim. Dizajniran da efikasno i nežno uklanja prljavštinu, prašinu, mrlje i prašinu, sunđer je savršen izbor za vozače koji brinu o savršenom stanju unutrašnjosti svog automobila.

Napravljen od najkvalitetnijeg mikrovlakana, naš sunđer je izuzetno mekan i delikatan na dodir, dok savršeno upija vodu i sredstva za čišćenje. Zahvaljujući svojoj specijalnoj strukturi od mikrovlakana, sunđer efikasno uklanja i najmanju prljavštinu, ostavljajući površine čistima, glatkim i bez mrlja.

Naš proizvod je multifunkcionalan i može se koristiti za čišćenje različitih površina unutar automobila, kao što su instrument tabla, kokpit, volan, sedišta, vrata i plastični elementi. Ne samo da efikasno uklanja prljavštinu, već i eliminiše bakterije i alergene, osiguravajući zdravo i bezbedno okruženje u automobilu.

Sunđer je dizajniran za jednostavnu i udobnu upotrebu. Zahvaljujući svom ergonomskom obliku i odgovarajućoj elastičnosti, savršeno prijanja na različite površine, omogućavajući precizno i efikasno čišćenje čak i na teško dostupnim mestima. Lako se čisti i može se koristiti više puta, što ga čini ekonomičnim i ekološki prihvatljivim izborom.

Dimenzije: 15x10x3 cm

Navedena cena je za 1 komad

Zemlja uvoza: Poljska

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu sredstava za pranje i negu automobila.