Produžni kabl za upaljač za auto 12/24V 300cm – Amio 03805

Cena: 550 RSD

SKU: a782f11756aa Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Produžni kabl za upaljač za auto 12/24V 300cm – Amio 03805

Visokokvalitetni produžni kabl za utičnicu za upaljač za automobile koji vam omogućava praktično napajanje električnih uređaja u vašem vozilu. Produžni kabl dužine 3 metra pruža neophodnu fleksibilnost i udobnost korišćenja, omogućavajući vam da koristite napajanje čak i na teško dostupnim mestima.

Produžni kabl dužine 3 metra omogućava vam praktično napajanje uređaja na različitim lokacijama u vašem vozilu, što je savršeno za korišćenje elektronike i na prednjim i na zadnjim sedištima.
Visok kvalitet izrade: Čvrsti materijali osiguravaju izdržljivost i pouzdanost, a izdržljiva konstrukcija garantuje dugotrajnu upotrebu.
Univerzalna kompatibilnost: Kompatibilan sa većinom standardnih 12V/24V utičnica za upaljač za automobile, što ga čini idealnim izborom za razna vozila. Ugrađene zaštite štite od prenapona i pregrevanja, obezbeđujući bezbednu upotrebu.

Savršeno za punjenje telefona, tableta, GPS navigacije i drugih mobilnih uređaja tokom putovanja. Odlično za napajanje hladnjaka, usisivača za automobile, vazdušnih kompresora i drugih uređaja kojima je potrebna struja u vašem automobilu. Odlično ešenje za putovanja kada treba da napajate različite elektronske uređaje van vozila.

Navedena cena je za 1 komad

Zemlja uvoza: Poljska

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu adaptera za upaljače.