Sijalice LED H4/H19 12V 44W (2 kom) – Amio 03763

Cena: 5500 RSD

SKU: 698f2bc9321b Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Sijalice LED H4/H19 12V 44W (2 kom) – Amio 03763

Veličina LED sijalice je je ista kao standardna sijalica. Zamena za H4 ili H19 sijalicu. Model koji se savršeno uklapa – zaboravite na probleme sa montažom, modifikacije, nezaptivene farove za maglu, obrezivanje kućišta i adaptera. Konstrukcija koristi materijale kao što su aluminijum i bakar, obezbeđujući izuzetnu izdržljivost i efikasno rasipanje toplote. Optimalna geometrija i raspored dioda omogućava postavljanje potrebne granične linije i maksimalnog osvetljenja. Odličan dizajn, koji omogućava instalaciju gde god se ne uklapaju klasične LED dodatne opreme sa hladnjakom. Savršeno za sočiva i tradicionalne reflektore. Nema IR ili UV zračenja – ne sagorevaju reflektore.

Tehnički podaci:

Ugrađeni CANBUS dekoder u 95% automobila ne izaziva grešku pregorele sijalice
Boja svetla: Ksenon bela 6000K
Snaga 44W kompletno
Hlađenje sijalice je zasnovano na elektronskom ventilatoru i bakarnom jezgru.
Veličina je identična tradicionalnoj volfram sijalici sa žičnom niti.
Napon 11-18V
Životni vek dioda je 50.000 sati
Izvor svetlosti CHIP LED 7330
Intenzitet svetlosti kompleta sijalica je 3936 lm
Sijalice ne ometaju FM/CB radio prijem
LED sijalica se postavlja na isto mesto kao i obična sijalica koju zamenjuje – parametri kao što su geometrija i linija graničnika svetlosti ostaju nepromenjeni.

Svetlosni izlaz seta je nekoliko puta jači od tradicionalnog halogenog seta. Sijalice imaju čip LED 3570 CSP, koje pružaju veoma jak snop svetlosti, što ih čini neprevaziđenim u odnosu na tradicionalne volframove sijalice ili ksenonske niti. LED sijalice ne zaslepljuju nadolazeće vozače. Sijalice nemaju polarizaciju. To znači da sijaju u bilo kom položaju, bez obzira na +/- raspored u automobilu. Uprkos naprednoj tehnologiji, instalacija je veoma jednostavna – postavljate je na mesto stare sijalice. Da bi obezbedio dug rad bez problema, proizvođač je ugradio bakarno jezgro, koje veoma dobro apsorbuje toplotu, i postavio ventilator odmah iza njega da hladi jezgro. Nadogradnja LED-a, zbog različitih strujno-naponskih karakteristika, može izazvati prikaz tzv greška pregorele sijalice. Canbus sistem pokriva 95% vozila i nažalost ne radi uvek savršeno. Ako je vozilo opremljeno strogom kontrolom promene osvetljenja, preporučujemo ugradnju dodatnih Canbus otpornika ili kupovinu Full Canbus sijalica.

Navedena cena je za 2 komada

Zemlja uvoza: Poljska

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu LED sijalica.