Ventilator za auto auto ventilator 12V na vakuum – Amio 03001

Cena: 1950 RSD

SKU: 2df2c6ee9e97 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Ventilator za auto auto ventilator 12V na vakuum – Amio 03001

Odličan, tih i u isto vreme veoma efikasan ventilator pruža jak protok vazduha, koji je preko potreban u vrućim danima kada putujete automobilom ili stojite u saobraćajnoj gužvi. Poseban dizajn osigurava vrlo snažan protok vazduha uz uštedu energije. Ventilator za auto se montira na staklo ili drugu ravnu površinu mehaničkim vakuum čašom.

Napajanje: 12V DC
Prečnik: 4,5″, 11,50 cm
Materijal: plastika
Podešavanje ugla nagiba
Dva režima rada
Tip propelera: lopatica
Crna boja
Dužina kabla: 2m

Posebno dizajnirana struktura propelera i štitova omogućuje vrlo efikasno hlađenje pri maloj veličini samog ventilatora. Utičnica za auto upaljač od 12 V dovoljna je za napajanje. Visok kvalitet materijala koji se koriste tokom procesa proizvodnje omogućava dugotrajan efikasan rad. Opremljen prekidačem za promenu radne brzine – visoke ili niske, tako da svako može da prilagodi njegovu snagu svojim zahtevima.

Čvrsta usisna vakum čaša vam omogućava da montirate ventilator na vetrobran ili kokpit.

Uređaj omogućava da vazduh cirkuliše unutar vozila, poboljšavajući udobnost vožnje i pružajući bolje uslove za vozača i putnike. Prednosti i upotrebe ventilatora za automobile:

Poboljšanje udobnosti vožnje: Ventilator u automobilu obezbeđuje efikasnu cirkulaciju vazduha, što može pomoći u održavanju temperature u automobilu na odgovarajućem nivou tokom toplih dana. Pored toga, ventilator takođe može pomoći u uklanjanju mirisa i vlage iz unutrašnjosti vašeg vozila.
Jednostavna instalacija: Ventilator za automobil koji se montira na usisnu čašu je jednostavan za ugradnju i može se lako pričvrstiti na vetrobran ili kokpit koristeći čvrstu usisnu čašu.
Svestranost: Auto ventilator se može koristiti u različitim tipovima automobila i univerzalan je u svojoj primeni.
Zahvaljujući podesivom zglobu, možete postaviti ventilator u bilo kom smeru.

Navedena cena je za 1 komad

Zemlja uvoza: Poljska

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu Letnjeg programa.

Proizvođač

Amio

Težina 1 kg