Držač stoper za prtljag u gepeku sivi (2 kom) – Rati V01772

Cena: 1450 RSD

SKU: dc2b028ff93d Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Držač stoper za prtljag u gepeku sivi (2 kom) – Rati V01772

Držač stabilizator prtljažnika automobila

Stoper za prtljag nudi zaista jednostavno rešenje za dosadan, svakodnevni problem. Prtljag i manji predmeti imaju tendenciju da se kreću po prtljažniku automobila svaki put kada se okrenete ili kočite. Ovo može izazvati uznemirujuće zvukove, nered, a u nekim slučajevima čak i štetu. Držač lako i bezbedno stabilizuje labave predmete različitih oblika i veličina, od kesa i sanduka do flaša. Stabilizatori su kul i dopadljivi uređaji koji svaki dan čine malo organizovanijim i manje dosadnim.

Evropski proizvod modernog dizajna koji se uklapa u linije svakog automobila. Izbegavajući uobičajeni izgled i osećaj stereotipne automobilske opreme, stabilizator će se svideti svakom vozaču automobila, pa čak i putnicima. Svetle, razigrane nijanse olakšavaju njihovo pronalaženje dok iskaču u tamnoj unutrašnjosti prtljažnika.

Sa jakim čičak trakom na jednoj strani može se pričvrstiti sa strane prtljažnika. Sa čvrstim podlogama protiv klizanja na drugoj strani, stabilizatori će se čvrsto zalepiti za površinu bilo kog konvencionalnog prtljažnika automobila. Mogu se pričvrstiti sa strane ili na dnu prtljažnika, ili oboje u isto vreme, nudeći fleksibilnost za korisnika. Dugi ili čudno oblikovani predmeti mogu se pričvrstiti na kuku u obliku kruga.

Dizajnirali smo ove objekte tako da koriste najmanju količinu resursa, a čineći ih neverovatno čvrstim. Telo je napravljeno od izdržljivog materijala otpornog na toplotu. Uprkos tome što je lagan, dovoljno je jak da drži i teži prtljag.

Navedena cena je za 1 par

Zemlja uvoza: Madjarska

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu opreme za enterijer.