Držač za mobilni telefon na retrovizor – Amio 03289

Cena: 1200 RSD

SKU: cb948c031c4d Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Držač za mobilni telefon na retrovizor – Amio 03289

Držač telefona za retrovizor će stabilno držati uređaj i neće ograničavati vidljivost vozača. Držač se montira ispod retrovizora u automobilu, što vam omogućuje korištenje telefona tokom vožnje. Dodatno, ručka ima glavu podesivu za 360 stepeni i neklizajuće podloge unutar steznih čeljusti. Držač za telefon kompatibilan je sa mobilnim uređajima širine od 60 mm do 95 mm.

Minimalna širina ogledala na koje moguće montirati držač je 150 mm and visina ogledala je 56 – 86 mm. Maksimalna debljina ogledala: 60 ​​mm.

Podešavanje držaje je moguće na više nivoa – ugao nagiba, rotacija ručke, rotacija telefona
Teleskopske ruke i rotacija od 360 stepeni omogućavaju bilo koja podešavanja uređaja.

Univerzalna upotreba – Odgovara svakom modelu telefona, navigaciji ili drugom mobilnom uređaju

Držač za automobilski telefon je napravljen od visokokvalitetnih materijala, što ga čini izuzetno stabilnim i izdržljivim. Uređaj je ugrađen na retrovizor, u kome su gornja i donja strana relativno paralelne.

Ovaj proizvod će omogućiti praktičnije korišćenje mobilnih uređaja tokom putovanja. Dodatak će smestiti telefone ili navigacione uređaje širine od 60 mm do 95 mm. Stabilan dizajn ručke obezbeđuje imobilizaciju uređaja i bezbedno putovanje.

Udoban, stabilan držač retrovizora u automobilu je bezbedno rešenje za postavljanje telefona na vidljivo mesto koje ne ometa korišćenje vozila.

Pored toga, ruke se mogu slobodno podesiti – možemo sakriti ručku kada se ne koristi, potpuno otkrivajući šoferšajbnu.

Ručice držača ne pokrivaju proreze uređaja, tako da u međuvremenu možete da povežete svoj pametni telefon ili navigacioni uređaj na punjač i da ga koristite bez ikakvih problema.

Osigurajte bezbedno i udobno putovanje podešavanjem telefona ili navigacije na najpogodniji način. Pametni telefon postavljen u držač može se postaviti i vertikalno i horizontalno.

Navedena cena je za 1 komad

Zemlja uvoza: Poljska

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu drzača mobilnog, tableta i punjača.