Zaštitni obruč za alu felne Crveni – Rimblades

4.850,00 RSD

Na stanju SKU: 1ff128df5545 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Zaštitni obruč za alu felne Crveni – Rimblades

Rimblades zaštitni obruči za alu felene su dizajnirani za entuzijaste, vozače koji traže vrhunsku zaštitu alu felni, ali koji također žele održati sportski izgled svog vozila.

Rimblades Ultra štitnici ivice alu felne proizvedeni su od izuzetno laganog ali izdržljivog materijala, dizajnirani tako da zaštite alu felne od udara ivičnjaka pri parkiranju ili od drugih sličnih udara pri manjim brzinama. Mogu se primeniti za pokrivanje već postojećih oštećenja na vašim alu felnama ili kao estetski ukras. Također nude određenu količinu zaštite alu felni od sitnih nečistoća na putu (poput sitnog šljuka ili kamenčića)

Stitnici su proizvedeni su od Santoprena, firme Exxon Mobil, koja je iz TPV porodice materijala. Iako su tehnički od plastike, štitnici imaju izgled i osjećaj gume. Rimblades Ultra štitnici ivice alu felne imaju tanku žičanu nit koja prolazi kroz sredinu profila kako bi se spriječilo da se zaštitnik obruča felne ikad rasteže ili smanji zbog ekstremnih temperatura. Štitnici obruča su fabrički opremljeni originalnom VHB (vrlo jako veza) 3M dvostrano samolepljivom trakom, što u kombinaciji sa Prajmerom obezbeđuje veoma čvrstu vezu sa ivicom vaše alu felne.

Na gornjoj strani, Rimblades Ultra štitnici alu felne imaju fleksibilnu vodilicu, što omogućuje savršenu ugradnju. Zbog fleksibilnosti materijala, mogu se prilagoditi mnoštvu različitih oblika alu felni (iako zahtijevaju kontinuiranu površinu). Isporučuju se u dužini od 4 x 1,9 metra. Mogu se ugraditi na na alu felne prečnika do 22″. Isporučuju se sa “3M maramicama za čišćenje” ivice alu felne i sa “3M 06396 promotorima spajanja” – prajmerom. Rimblades Ultra su fleksibilni i umotani su u čvrstu kutiju od 16x16x7cm.

Postavljanje

Svi proizvodi koriste visokokvalitetnu dvostrano samolepljivu traku pod nazivom VHB (vrlo jako veza). Ova se traka veže na površinu felne koristeći viskozni protok. To znači da maksimalna veza nije trenutna, i da treba oko 72 sata da potpuno očvrsne, iako je upotrebna snaga veze postignuta u roku od 24 sata.

Svi obruči za alu felne će se čvrsto vezati osima ako nešto ne zaustavi prijanjanje. Potrebno je potpuno očistiti ivicu alu felne od bilo kakvih nečistoća i ostataka drugih sredstava za čišćenje pomoću maramica koje su uključene u pakovanju.

Navedena cena je za 1 set

Zemlja uvoza: Velika Britanija

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte našu ponudu alu felni i opreme za alu felne