Okviri za tablice – Metalni beli (2 komada)

1.200,00 RSD

SKU: c06394592664 Kategorije: ,
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Okviri za tablice – Metalni beli (2 komada), za automobile

Metalni okviri za tablice tip A su dimenzija 534 x 143 mm, predviđen za registarsku tablicu dimenzije 520 x 110 mm koje se po važećim propisima koriste za označavanje automobila, kamiona, autobusa i priključnih vozila u Srbiji i odgovara svim registarskim tablicama u Evropskoj Uniji.

Pakovanje čini jedan par (2 komada) okvira sa pratećim vijcima i podloškama

Okviri za registarske tablice su plastificirani,i izrađeni od dekapiranog lima debljine 0,5 mm koji je zaštićen galvaniskim postupkom “cinkovanjem” nakon čega su dodatno zaštićeni elektrostatičkom plastifikacijom u boji. Metalni ram za registarske tablice je izuzetnog kvaliteta u odnosu na tradicionalne plastične okvire, što se direktno ogleda u veku trajanja metalnog okvira, sigurnosti u pogledu zaštite registarskih tablica od ispadanja i gubljenja

Pakovanje čini set od dva okvira od kojih je jedan specijalno perforiran i namenjen za pozicioniranje na prednjoj strani vozila. Specijalna profilacija pomaže da se prednji okvir lakše zaobli i prilagodi zakrivljenju branika na prednjoj strani vozila (ako na vozilu postoje aerodinamička zakrivljenja branika). Svaki set sadrži sve neophodno za montažu.

Na pozadini okvira su postavljene vodootporne i uv stabilne gumene trake koje sprečavaju direktan kontakt sa metalnim okvirom čime se sprečava moguće oštećenje boje automobila i neprijatno vibriranje rama tablice.

Pozicioniranje registarske tablice u metalni ram – okvir vrši se pomoću četiri preklopna držača (zakačke). Pozicioniranje registarske tablice je diskretno i bezbedno.

Pogledajte našu kompletnu ponudu Okvira (ramova) za tablice

Težina 2 kg