Cerada za motor XL veličina – 246x104x127 Golmax 28056

Cena: 2800 RSD

Trenutno nedostupno

Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Cerada za motor XL veličina – 246x104x127, Golmax 28056

Cerade vrhunskog kvaliteta koje štite vaš motor od sunca, kiše, prasine, smole i izmeta. Cerade za motore štite od vremenskih nepogoda tokom svih godišnjih doba.Cerade za motore su od tankog, nepoderivog materijala i krojene su po obliku motora što znači da prednji deo ima suženje, a gornji i zadnji deo proširenje, za razliku od nekih cerada koje su krojene kao ravna vreća za pokrivanje od lošeg poderivog najlon materijala. Takođe poseduju dve rupe za sajlu, ušivene na dnu cerade i elastične trake napred i nazad.

Cerade se izuzetno lako montiraju i demontiraju i poseduju elasticne trake ušivene na prednjem i zadnjem delu za bolje zadržavanje cerade na motor.

Cerada za motor Golmax 28056

Dimenzije cerade:
Dužina cerade: 246 cm
Širina cerade: 104 cm
Visina cerade: 127 cm

Upustvo za montiranje
Postaviti ceradu preko vašeg motornog vozila i obaviti ga elastičnim delom napred i pozadi. Proveriti da li cerada u potpunosti pokriva vaš motor. Koristiti dodatne sajle i kuke ako je neophodno, (nisu uključene u pakovanje)

Čisćenje
Ceradu čistiti isključivo vodom iz česme sa četkom ili spužvom. Ne koristiti hemikalije, sapun ili šampon. Sačekati da se osuši pre pakovanja.

Upustvo za korisćenje

  • Očistiti motor od prašine i nečistoća pre postavljanja cerade. U slučaju jakog vetra cerada se može pomerati i oštetiti motor zbog nečistoća i prašine
  • Nikad ne postavljati ceradu na sveže ofarban motor!! Kada je motor pokriven ceradom ne postavljati nikakve objekte preko motora. Ceradu koristiti isključivo za pokrivanje suvog motora.

Ako se držite upustva, Golmax 28056 cerada za motor će odlično zaštititi vaš motor od oštećenja, prasine, smole i izmeta. Cerada nije zamena za garažu.

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu Cerada za auto i motore.