Cerada protiv leda XXL veličina – 573x177x120 Golmax 30697

14.900,00 RSD

Na stanju SKU: 40000 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Cerada protiv leda XXL veličina – 573x177x120 Golmax 30697

Primer tipova vozila za koje odgovara cerada: BMW 7, Audi A8, Mercedes S klasa

Cerade za auto protiv grada pokrivaju najosetljivije delove auta sa dodatnim slojem zaštite i tako umanjuju rizik od ostećenja vozila. Cerade protiv leda je napravljena od posebnog materijala sa presovanom penom na krovu, gepeku i haubi pružajući dodatnu zaštitu. Presovana pena pokriva i vozačko staklo, podebljanja nema samo na vratima. Cerade protiv leda štite vozilo od leda, smole, snega, prašine. Na prednjem i zadnjem delu cerade ušivene su elastične trake za bolje privezivanje na automobil. Cerada na krovu poseduje dva otvora za strujanje vazduha, a na dnu poseduje remen i kopču za vezivanje cerade.

VAZNO: Ova cerada pruža zaštitu vozila od normalnog grada/leda ali ne pruža apsolutnu zaštitu vozila u slučaju velike olujne ledene nepogode kada je led ekstremno velikih dimenzija.

Cerada protiv leda XXL veličine Golmax 30697

Opis:

  • veličina XXL
  • pogodno za vozila dužine do 530 cm
  • vodo odbojna
  • dodatna zaštita protiv leda
  • otvori za ventilaciju
  • dolazi sa praktičnom torbom za pakovanje

Dimenzije cerade:
Dužina cerade: 573 cm
Širina cerade: 177 cm
Visina cerade: 120 cm

Upustvo za montiranje
Elastičnim delom pričvrstiti ceradu ispod zadnjeg branika. Raširiti ceradu preko haube auta i pričvrstiti drugim elastičnim delom ispod prednjeg branika vašeg. Po mogućnosti, pričvrstiti ceradu pomoćnim sajlama (nisu uključene u pakovanju)

Čisćenje
Ceradu čistiti isključivo vodom iz česme sa četkom ili spužvom. Ne koristiti hemikalije, sapun ili šampon. Sačekati da se osuši pre pakovanja.

Upustvo za korisćenje

  • Očistiti auto od prašine i nečistoća pre postavljanja cerade. U slučaju jakog vetra cerada se može pomerati i oštetiti auto zbog nečistoća i prašine
  • Dobro proveriti da li je cerada čvrsto postavljena na auto. Koristiti dodatne sajle ili trake ako je neophodno.
  • Nikad ne postavljati ceradu na sveže ofarban auto!! Kada je auto pokriven ceradom ne postavljati nikakve objekte preko auta. Ceradu koristiti isključivo za pokrivanje suvog auta. Ne pokrivati auspluh auta. Ekstremno vesoke temperature mogu oštetiti ceradu za auto.

Ako se držite upustva, cerada protiv leda Golmax 30697 će odlično zaštititi vaše auto od oštećenja, leda, prašine i korozije. Cerada nije zamena za garažu, cerada protiv leda ne štiti auto od ekstremnih vremenskih nepogoda.

Savet: izmerite dužinu vašeg vozila od prednjeg do zadnjeg branika kako bi znali koju veličinu da odaberete. Za karavan vozila dodati jos 40 cm zbog produženog zadnjeg dela.

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu Cerada za auto i motore.

Proizvođač

Golmax

Težina 5 kg