Cerada za terence XL veličina – 572x203x160 Golmax 20698

8.200,00 RSD

Na stanju SKU: 58647 Kategorije: , Oznaka:
Brza
Isporuka
Sigurna
Kupovina

Napomena: Svi proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku odmah. Plaćanje prilikom isporuke sa fiskalnim računom.

Cerada za terence XL veličina – 572x203x160 Golmax 20698

Primer tipova vozila za koje odgovara cerada: AUDI Q7, BMW X6, Land Rover Discovery, Mercedes GL 550, Mitsubitshi: Payero, Porsche Cayenne nakon 2011g., Jeep Grand Cherokee, Toyota Land Cruiser

Cerade za terenska vozila su vrhunskog kvaliteta od poliestera sa unutrašnjim slojem od vate koji zadržava vlagu i tako štite vase vozilo od kise, sunca, prasine kao i od ekstremnih hladnoca tokom svih godišnjih doba. Cerade za terence imaju dva krovna otvora koji omogucavaju neometano strujanje vazduha. Na prednjem i zadnjem delu cerade ušivene su elastične trake koje omogućavaju bolje privezivanje na automobil.

Cerada za terence/SUV se montira izuzetno lako, za nepuna dva minuta su spakovane u torbu s drškom koja omogućava lak prenos i skladištenje cerade.

Cerada za terence/SUV XL veličine Golmax 20698

Opis:

  • veličina XL
  • pogodno za terence/SUV vozila do 540 cm
  • donji sloj vate zadržava vlagu
  • vodo odbojna
  • otvori predviđeni za kačenje sajli
  • otvori za ventilaciju
  • dolazi sa praktičnom torbom za pakovanje

Dimenzije cerade:
Dužina cerade: 572 cm
Širina cerade: 203 cm
Visina cerade: 160 cm

Upustvo za montiranje
Elastičnim delom pričvrstiti ceradu ispod zadnjeg branika. Raširiti ceradu preko haube auta i pričvrstiti drugim elastičnim delom ispod prednjeg branika vašeg. Po mogućnosti, pričvrstiti ceradu pomoćnim sajlama (nisu uključene u pakovanju)

Čisćenje
Ceradu čistiti isključivo vodom iz česme sa četkom ili spužvom. Ne koristiti hemikalije, sapun ili šampon. Sačekati da se osuši pre pakovanja.

Upustvo za korisćenje

  • Očistiti auto od prašine i nečistoća pre postavljanja cerade. U slučaju jakog vetra cerada se može pomerati i oštetiti auto zbog nečistoća i prašine
  • Dobro proveriti da li je cerada čvrsto postavljena na auto. Koristiti dodatne sajle ili trake ako je neophodno.
  • Nikad ne postavljati ceradu na sveže ofarban auto!! Kada je auto pokriven ceradom ne postavljati nikakve objekte preko auta. Ceradu koristiti isključivo za pokrivanje suvog auta. Ne pokrivati auspluh auta. Ekstremno vesoke temperature mogu oštetiti ceradu za auto.

Ako se držite upustva, cerada protiv leda Golmax 20698 će odlično zaštititi vaše auto od oštećenja, kiše, prašine i korozije. Cerada nije zamena za garažu.

Savet: izmerite dužinu vašeg vozila od prednjeg do zadnjeg branika kako bi znali koju veličinu da odaberete. Za karavan vozila dodati jos 40 cm zbog produženog zadnjeg dela.

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu Cerada za auto i motore.

Proizvođač

Golmax

Težina 6 kg